S'estan mostrant 6 resultats

Mostra barra lateral

Ametlles enxocolatades 70%

4,80 IVA inclòs
L'ametlla marcona caramel·litzada i enxocolatada amb 70% de cacau. El plaer de l'ametlla de primera qualitat i el punt just d'amargor i dolçor que ens dona la xocolata 70%. Ingredients: Ametlles, sucre i xocolata 70%. Pot contenir, fruits secs, gluten, sèsam, soja, cacauet, ou i derivats i lactosa. Guardar en lloc fresc i sec.

Ametlles enxocolatades al cacau

4,80 IVA inclòs
L'ametlla marcona caramel·litzada, recoberta de xocolata blanca i acabada al cacau. El plaer de l'ametlla de primera qualitat, la dolçor de la xocolata blanca i el punt amarg del cacau. Ingredients: Ametlla, sucre, xocolata blanca i cacau. Pot contenir fruits secs, gluten, sèsam, soja, cacauet, ou i lactosa. Guardar en un lloc fresc i sec.

Ametlles enxocolatades amb maduixa i iogurt

4,80 IVA inclòs
L'ametlla marcona caramel·litzada i enxocolatada amb xocolata blanca, maduixa i iogurt. El plaer de l'ametlla de la millor qualitat, la dolçor de la maduixa i el punt àcid del iogurt. Ingredients: Ametlles caramel·litzades, xocolata blanca, maduixa, iogurt en pols, E129. Pot contenir traces de fruits secs, gluten, ou i derivats, sèsam, soja, cacauet i lactosa. Guardar en un lloc fresc i sec.

Ametlles enxocolatades variades

4,80 IVA inclòs
Gaudeix de les ametlles caramel·litzades i enxocolatades en totes les seves varietats: acabades al cacau, amb maduixa i iogurt, amb coco i amb xocolata negra. Ingredients: Xocolata 70%, ametlles, sucre, xocolata blanca, cacau, coco, iogurt i maduixa. Pot contenir gluten, ou i derivats, soja, sèsam, cacauet, lactosa i fruits secs. Guardar en un lloc fresc i sec.

Caixa d’ametlles enxocolatades variades

17,00 IVA inclòs
Les ametlles caramel·litzades i enxocolatades en la seva esplendor. Podreu degustar-les acabes en cacau, amb maduixa i iogurt, amb coco i amb xocolata negra. Ingredients: Xocolata 70%, ametlles, sucre, xocolata blanca, cacau, coco, iogurt i maduixa. Pot contenir gluten, ou i derivats, soja, sèsam, cacauet, lactosa i fruits secs. Guardar en un lloc fresc i sec.

Capsa ametlles enxocolatades amb roses del desert

24,50 IVA inclòs
Gaudeix de les ametlles caramel·litzades i enxocolatades acabades al cacau, amb maduixa i iogurt, amb coco i amb xocolata negra. A més a més, al centre hi trobaràs les roses del desert amb xocolata 70%, amb llet i blanca. Ingredients: Ametlles, sucre, xocolata 70%, xocolata amb llet, xocolata blanca, cacau, iogurt i maduixa. Pot contenir traces de fruits secs, sèsam, soja, cacauet, ou, lactosa i gluten. Conservar en lloc fresc i sec.