S'estan mostrant 6 resultats

Mostra barra lateral

Cor vermell “T’estimo”

L'amor i la xocolata sempre han anat de la mà: els uneix una dolçor boníssima. Tria si la vols amb xocolata 70%, xocolata blanca o xocolata amb llet. Felicita de la millor manera als que més t'estimes. Ingredients: Cacau, mantega de cacau, llet en pols, sucre, lecitina de soja, 129. Pot contenir traces de fruits secs, sèsam, soja, cacauet, ou, lactosa i gluten. Conservar en lloc fresc i sec.

Culleretes

6,00 IVA inclòs
Sorprèn als teus convidats amb aquestes culleretes de xocolata. Ideals Ingredients: Xocolata 70%, xocolata amb llet, colorant E171, E172. Pot contenir traces de lactosa, ou, sèsam, soja, cacauet, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Dominó

16,00 IVA inclòs
Gaudeix d'una dolça partida amb les peces d'aquest tradicional joc de taula, fetes de xocolata blanca i 70%. Ingredients: Xocolata blanca, xocolata 70%, E102. Pot contenir traces de lactosa, ou i derivats, soja, sèsam, cacauet, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Menuts de Granollers

8,50 IVA inclòs
Descobreix aquestes monedes originals de Granollers que es van encunyar durant el segle XV. Combina la teva curiositat per la ciutat amb el plaer de la xocolata 70%. Amb les monedes hi trobaràs la seva història. Ingredients: Xocolata 70%, colorant E171, E172. Pot contenir traces de lactosa, ou i derivats, soja, sèsam, cacauet, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Mòbil de xocolata

6,50 IVA inclòs
Sorprèn amb la nova tecnologia més dolça del mercat, fet de xocolata blanca i 70%. Ingredients: Xocolata 70%, xocolata blanca, mantega de cacau, farina de blat de moro, proteïna de llet, farina de patata, E1422, glucosa, lactosa, aigua, estabilitzador, E415, E466, E500. Pot contenir traces de lactosa, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Òscar

16,00 IVA inclòs
Premia amb aquest dolç regal a aquells qui més s'ho mereixen. Felicita a l'afortunat o bé posa't en contacte amb nosaltres perquè personalitzem el cartell de la base. Tria també si vols la figura amb xocolata negra, amb llet o blanca. Ingredients: Cacau, mantega de cacau, llet en pols, sucre, lecitina de soja, E555, E171, E172. Pot contenir traces de fruits secs, sèsam, soja, cacauet, ou, lactosa i gluten. Conservar en lloc fresc i sec.