Cacau en pols
Cacau en pols.
Pot contenir traces de fruits secs, sèsam, soja, cacauet, ou, lactosa i gluten. Conservar en lloc fresc i sec.
Cobertura xocolata 70%
La cobertura que utilitzem al nostre obrador a la teva cuina.
Ingredients: Xocolata 70%, pasta de cacau, sucre, lecitina de soja i vainilla
Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.
Cobertura xocolata amb llet
La cobertura que utilitzem al nostre obrador a la teva cuina.
Ingredients: Pasta de cacau, sucre, lecitina de soja, llet en pols i vainilla.
Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.
Cobertura xocolata blanca
La cobertura que utilitzem al nostre obrador a la teva cuina.
Ingredients: Mantega de cacau, sucre, lecitina de soja i vainilla.
Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.
Fideus de colors
Ingredients: Sucre, xarop de glucosa, cera carnauba E903 i sulfat de sodi E514, colorants E102, E124, E131 i E133.
Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.
Fideus Xocolata 70%
Decora els teus pastissos i creacions amb xocolata 70% de màxima qualitat.
Ingredients: Sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, lecitina de soja i E904.
Pot contenir traces de lactosa, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.
Preparat de xocolata desfeta a la pedra
Preparat per a fer 1/2 litre de xocolata desfeta. Aquesta recepta t'ofereix el sabor tradicional i intens de la xocolata desfeta. Recomanada per als amants de la xocolata negra.
Preparació:
- Posa 1 litre d'aigua o llet a bullir. Si t'agrada la xocolata més aviat dolça et recomanen que hi facis amb llet. Si t'agrada la xocolata negra, utilitza aigua.
- Quan ja comenci a bullir, retira la cassola del foc i afegeix-hi el preparat de xocolata desfeta.
- Bat la barreja fins que adquireixi el punt d'espessor desitjat. Si vols que sigui més espès, pots tornar la cassola al foc un moment.
Preparat xocolata desfeta
Preparat per fer un litre de xocolata desfeta amb sabor suau.
Preparació:
- Posa 1 litre d'aigua o llet a bullir. Si t'agrada la xocolata més aviat dolça et recomanen que hi facis amb llet. Si t'agrada la xocolata negra, utilitza aigua.
- Quan ja comenci a bullir, retira la cassola del foc i afegeix-hi el preparat de xocolata desfeta.
- Bat la barreja fins que adquireixi el punt d'espessor desitjat. Si vols que sigui més espès, pots tornar la cassola al foc un moment.