S'estan mostrant 8 resultats

Mostra barra lateral

Cacau en pols

3,75 IVA inclòs
Cacau en pols. Pot contenir traces de fruits secs, sèsam, soja, cacauet, ou, lactosa i gluten. Conservar en lloc fresc i sec.

Cobertura xocolata 70%

3,60 IVA inclòs
La cobertura que utilitzem al nostre obrador a la teva cuina. Ingredients: Xocolata 70%, pasta de cacau, sucre, lecitina de soja i vainilla Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Cobertura xocolata amb llet

3,70 IVA inclòs
La cobertura que utilitzem al nostre obrador a la teva cuina. Ingredients: Pasta de cacau, sucre, lecitina de soja, llet en pols i vainilla. Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Cobertura xocolata blanca

3,70 IVA inclòs
La cobertura que utilitzem al nostre obrador a la teva cuina. Ingredients: Mantega de cacau, sucre, lecitina de soja i vainilla. Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Fideus de colors

3,60 IVA inclòs
Ingredients: Sucre, xarop de glucosa, cera carnauba E903 i sulfat de sodi E514, colorants E102, E124, E131 i E133. Pot contenir traces de lactosa, sèsam, soja, cacauet, ou, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Fideus Xocolata 70%

3,35 IVA inclòs
Decora els teus pastissos i creacions amb xocolata 70% de màxima qualitat. Ingredients: Sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, lecitina de soja i E904. Pot contenir traces de lactosa, fruits secs i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Preparat de xocolata desfeta a la pedra

4,80 IVA inclòs
Preparat per a fer 1/2 litre de xocolata desfeta. Aquesta recepta t'ofereix el sabor tradicional i intens de la xocolata desfeta. Recomanada per als amants de la xocolata negra. Preparació:
  1. Posa 1 litre d'aigua o llet a bullir. Si t'agrada la xocolata més aviat dolça et recomanen que hi facis amb llet. Si t'agrada la xocolata negra, utilitza aigua.
  2. Quan ja comenci a bullir, retira la cassola del foc i afegeix-hi el preparat de xocolata desfeta.
  3. Bat la barreja fins que adquireixi el punt d'espessor desitjat. Si vols que sigui més espès, pots tornar la cassola al foc un moment.
Ingredients: Xocolata 70%, midó de blat de moro, canyella. Preparació: 200g x 0,500ml. de llet o aigua. Pot contenir traces de lactosa, fruits secs, ou i derivats, soja, cacauet, sèsam i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.

Preparat xocolata desfeta

2,40 IVA inclòs
Preparat per fer un litre de xocolata desfeta amb sabor suau. Preparació:
  1. Posa 1 litre d'aigua o llet a bullir. Si t'agrada la xocolata més aviat dolça et recomanen que hi facis amb llet. Si t'agrada la xocolata negra, utilitza aigua.
  2. Quan ja comenci a bullir, retira la cassola del foc i afegeix-hi el preparat de xocolata desfeta.
  3. Bat la barreja fins que adquireixi el punt d'espessor desitjat. Si vols que sigui més espès, pots tornar la cassola al foc un moment.
Ingredients: Llet, sucre, cacau, midó de blat de moro, canyella. Pot contenir traces de lactosa, fruits secs, ou i derivats, soja, cacauet, sèsam i gluten. Guardar en un lloc fresc i sec.