Des de Pastisseria J.Bonet, sl i XocolatesGranollers, som conscients de la importància que suposa pels nostres clients obtenir informació clara i transparent sobre l’ us que fem de la informació que ens proporcionen.

La relació amb els nostres clients es basa en la l’ honestedat, el rigor i la transparència per tal de construir relacions sòlides i de confiança mútua. Mitjançant la present Política de Privacitat ( xocolatesGranollers ) els hi detallem com tractem les seves dades personals quan es relacionen amb nosaltres. Al visitar les nostra web accepta i consenteix la present Política de Privacitat.

 

1. Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat Pastisseria J. Bonet,sl

Dir. Postal Av. Catalunya, 37 , 08185 Lliça de Vall

Telèfon 93870 7708

e-mail info@xocolatesgranollers.cat

 

2. Amb quina finalitat tractem les seves dades?

a) Enviar informació promocional i/o publicitària dels nostres productes i de les activitats que portem a terme inclús per mitjans electrònics.

 

b) Registrar el seu telèfon i mail per rebre la informació que periòdicament lliurem als nostres clients, només en el cas de que la hagi sol·licitat expressament.

 

c) Manteniment de llistes de no enviaments comercials en cas que ens hagi comunicat que no vol rebre informació promocional/publicitària per via electrònica.

 

d) Manteniment de llistes de supressió/cancel·lació de dades en cas de que hagi exercitat el seu dret a la cancel·lació de les seves dades. Aquestes dades es mantindran bloquejades i amb accés restringit durant el termini legal mínim establert.

 

3. Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?

Obligació legal, inclosa al Reglament Europeo de Protecció de Dades i a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic LSSI (Ex: bloqueig de les seves dades i llistat de no enviaments comercials)

 

4. A qui comunicarem les seves dades?

a) Les seves dades només seran utilitzades per nosaltres (Pastisseria J. Bonet,sl)(Xocolates Granollers) i en cap cas seran cedides

b) Pastisseria J. Bonet, sl garanteix que sota cap circumstància ven, ofereix i/o comercialitza amb les dades dels seus clients.

 

5. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si a Pastisseria J. Bonet s’estan tractant les seves dades personals.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades així com retirar el consentiment atorgat. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

L’exercici dels drets anteriorment indicats es poden fer per correu postal, adjuntant còpia del DNI o passaport, davant de Pastisseria J. Bonet, sl. Av Catalunya, 37, 08185 Lliça de Vall, Barcelona o per correu electrònic, a l’adreça info@xocolatesgranollers.cat o per wattsapp al 649012253, amb la mateixa documentació que per correu postal.

 

6. Contacte

Per a qualsevol consulta sobre el tractament de les seves dades pot posar-se en contacte amb nosaltres per telefon al 649012253